Op zoek naar engelen cursus?

 
engelen cursus
Engelencursus theangelacademy.
Tijdens de cursus leer je tekens vragen aan de engelen, deze ook krijgen én begrijpen. Wat betekenen je dromen en wat als je regelmatig dezelfde cijfers tegenkomt. Wat heb jij nu sterker ontwikkelt? Is dat je heldervoelendheid, je helderhorendheid, helderruikend of, helderziendheid.
Engelencursus.
Per groep van max. 7 personen leren wat engelen zijn en hoe we bewuster contact kunnen maken met hen en hoe we die lieve wezens kunnen integreren in ons dagelijks leven, waarbij vooral het aspect bewuster leven aan bod komt.
CURSUS ENGELEN."
CURSUS ENGELEN en EDELSTENEN, hun ressonantie van trilling op elkaar, verweven met elkaar, de vruchten van Moeder Aarde en de Hogere Spirituele Wezens, Verbinding van Hemel en Aarde. Boordevol onvoorwaardelijke liefde wachtend op onze toenadering tot hen om hen in ons leven toe te laten.
Cursus Helen met Engelen.
In deze cursus leer je hoe je de Engelen kunt vragen om jou te helpen healen en om ten aller tijden in je eigen kracht te blijven staan en je eigen energie te behouden. Daarnaast leer je hoe de Engelen jou kunnen helpen jouw angsten te verminderen of weg te nemen.
Engelen IET.
Engelen IET juli 2018 augustus 2018 Delen. Docent: Ingeborg TM Sergeant. HELEN MET ENGELEN. Integrated Energy Therapy IET is een bijzonder praktische manier om met engelen te werken. I edereen kan IET leren, ook mensen die niet met energiewerk bezig zijn.
Maak zelf contact met je engelen doe een cursus of boek een consult bij Annelies Hoornik.
Sinds 2009 zijn er 5 boeken en 5 cd's' en een aantal downloads van Annelies uitgegeven, ook heeft ze de engelen visualisatie cd's' van Doreen Virtue in het Nederlands ingesproken. Engelen in je dagelijkse leven thuis cursus! Accreditatie is mogelijk bij KTNO voor de engelen basis en de Aquarius Angels Healing cursussen!
Engelencursus.
Engelen zijn pure Liefde.Daarom is het zo bevrijdend om bewust met ze af te stemmen! Door een stuk begeleiding worden we tijdens een cursus makkelijk op golflengte gebracht. Iedereen heeft Engelen bij zich en het is heerlijk echt te gaan voelen hoe geliefd je bent.
Cursus IET Engelenhealing The Horse Listener.
ter waarde van 60. Inhoud van de cursus: IET basis niveau. we leren een hartverbinding te maken met de Engelenwereld ervaar de Engel in jezelf. inwijding: afstemming op de IET energiestraal van de Engelen. IET krachtpunten leren om zo transformatie op diep celniveau te gaan ervaren.
Maitreya.
Engelen zullen je niet helpen met dingen die jezelf of anderen zullen schaden. Het is niet nodig dat je boeken leest of een cursus volgt om te werken met Engelen, maar toch kan een cursus je helpen je relatie met een Engel te verdiepen, en er veel meer uit te gaan halen.
cursussen engelen, reiki, chakra, healings, massage.
Herbal Earth massage. Herbal Heaven massage. Energetische relax massage. Welzijn met engelen. Gedragen door engelen. Ben ik bewust aan t werk. Groei je eigen groei. Chakra groei cursus. Huis en tuin. IET Engelen healing. Wie ik ben wat ik doe.

Contacteer ons