Meer resultaten voor engelen cursus

 
engelen cursus
Cursus IET Engelenhealing The Horse Listener.
Inhoud van de cursus: IET basis niveau. we leren een hartverbinding te maken met de Engelenwereld ervaar de Engel in jezelf. inwijding: afstemming op de IET energiestraal van de Engelen. IET krachtpunten leren om zo transformatie op diep celniveau te gaan ervaren.
Annelies Hoornik engelen expert boek een consult of volg een cursus of workshop.
Voor de boeken" ENGELEN" ENGELEN HELEN" en" ENGELEN en de ZIEL" van Annelies die uitgegeven worden via uitgeverij Angelo kun je kijken in de Engelencursus webwinkel. Kom op 15 april naar de Maak Kennis met de Aquarius Angels cursus of 22 april naar de Karma Toekomst cursus.
CURSUS ENGELEN."
CURSUS ENGELEN en EDELSTENEN, hun ressonantie van trilling op elkaar, verweven met elkaar, de vruchten van Moeder Aarde en de Hogere Spirituele Wezens, Verbinding van Hemel en Aarde. Boordevol onvoorwaardelijke liefde wachtend op onze toenadering tot hen om hen in ons leven toe te laten.
Maak zelf contact met je engelen doe een cursus of boek een consult bij Annelies Hoornik.
Leer dit in een cursus van 25, dag. Praktiserend Engelen Expert. Wil je je certificeren tot Praktiserend Engelen Expert om een goed kwaliteitsniveau op het gebied van engelen werk in Nederland aan te kunnen bieden, dan kan dat op twee niveaus.
Engelencursus theangelacademy.
Tijdens de cursus leer je tekens vragen aan de engelen, deze ook krijgen én begrijpen. Wat betekenen je dromen en wat als je regelmatig dezelfde cijfers tegenkomt. Wat heb jij nu sterker ontwikkelt? Is dat je heldervoelendheid, je helderhorendheid, helderruikend of, helderziendheid.
Engelencursus.
Engelen zijn pure Liefde.Daarom is het zo bevrijdend om bewust met ze af te stemmen! Door een stuk begeleiding worden we tijdens een cursus makkelijk op golflengte gebracht. Iedereen heeft Engelen bij zich en het is heerlijk echt te gaan voelen hoe geliefd je bent.
Engelencursus.
Per groep van max. 7 personen leren wat engelen zijn en hoe we bewuster contact kunnen maken met hen en hoe we die lieve wezens kunnen integreren in ons dagelijks leven, waarbij vooral het aspect bewuster leven aan bod komt.
Boek nu een engelen cursus bij Annelies Hoornik.
Engelen cursus overzicht. Heb je iets met Engelen maar weet je niet wat je er mee moet doen dan is een van de onderstaande workshops vast iets voor jou! De cursussen zijn deels gebaseerd op de ANGEL THERAPY PRACTITIONER trainingen die Annelies bij Doreen Virtue in Amerika gedaan heeft maar vooral op haar eigen uitgebreide engelen ervaringen.
Cursus Helen met Engelen.
In deze cursus leer je hoe je de Engelen kunt vragen om jou te helpen healen en om ten aller tijden in je eigen kracht te blijven staan en je eigen energie te behouden. Daarnaast leer je hoe de Engelen jou kunnen helpen jouw angsten te verminderen of weg te nemen.

Contacteer ons