Meer resultaten voor engelen healing

 
engelen healing
Nieuwetijdskind Magazine.
Het enige wat je hoeft te doen is de Engelen te vragen om hulp en ze zijn direct bij je om je een healing te geven. Je kan een healing krijgen op diverse niveaus: fysieke, emotioneel en energetisch niveau. Healing op fysiek niveau vindt plaats door de Healing Angels.
Workshop IET Engelen healing Centrum Creatief Welzijn.
Dit is een bijzonder krachtig instrument omdat het de poort openzet voor de engelen om helend voor, door en met jou te kunnen werken. Deze methode van werken met IET en de Healing Angels past echt in de nieuwe energie van het Aquarius-tijdperk.
Engelenhealing healing tussen hemel en aarde.
Home all Engelenhealing. Engelenhealing of IET staat voor Integrated Energy Therapy en is een krachtige methode om energieblokkades op te heffen, waarbij er gewerkt wordt met engelen. Deze engelen zijn Ariel, Raphael, Gabriel, Celestina, Faith, Cassiel, Daniel, Sarah en Michael.
Engelenhealing Angelshart Angelshart.
Daarna wordt er een veilige omgeving opgezet zodat er op een veilige en egoloze manier met de engelen gewerkt wordt en het veilig voor jou is om deze engelen healing te ontvangen. Omdat de engelen altijd werken op basis van vrije wil wordt er bij iedere stap toestemming gevraagd aan de persoon die de engelen healing ontvangt.
Cursus IET Engelenhealing The Horse Listener.
Inleiding IET Engelen therapie. Heb je interesse in IET Engelen therapie en wil je meer dan een healing consult? Wil je zelf healings uitvoeren volgens de principes van de Integrated Energy Therapy? Healing op basis van zachte aanrakingen van integratiepunten op het lichaam, waardoor de levensstroom in het lichaam en het energieveld geopend wordt zodat onderdrukte gevoelens in het cellulair geheugen en de bijhorende energieblokkades worden opgeruimd.
Engelen Healing Cursus.
U bent van harte welkom in ons sfeervolle spirituele centrum voor lichamelijke en geestelijke balans. Engelen Healing Cursus. Wat is Integrated Energy Therapy IET. Integrated Energy Therapy IET is een bijzondere en krachtige energie-behandeling, waarbij blokkades en klachten zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal als ook op karmisch niveau worden verholpen.
Engelen healing helpt bij diverse lichamelijk en emotionele klachten.
Tijdens deze healing werk ik samen met de engelen op de chakras in je energiesysteem. Deze vorm van Engelen healing maakt je chakras schoon en geeft je een krachtige oppepper zodat je je snel weer energiek voelt. Karma healing: voorhoofd chakra healing.
Engelenhealing Jessica de Bont.
We gaan deze dag met leuke engelen oefeningen aan de slag. waar tijd is voor een praatje, en een heerlijke lunch. Iedereen krijgt een persoonlijke boodschap van de engelen mee naar huis. En er vindt een healing meditatie plaats, en nog veel meer.

Contacteer ons