Op zoek naar engelen healing?

 
engelen healing
Cursus IET Engelenhealing The Horse Listener.
Inleiding IET Engelen therapie. Heb je interesse in IET Engelen therapie en wil je meer dan een healing consult? Wil je zelf healings uitvoeren volgens de principes van de Integrated Energy Therapy? Healing op basis van zachte aanrakingen van integratiepunten op het lichaam, waardoor de levensstroom in het lichaam en het energieveld geopend wordt zodat onderdrukte gevoelens in het cellulair geheugen en de bijhorende energieblokkades worden opgeruimd.
Nieuwetijdskind Magazine.
Het enige wat je hoeft te doen is de Engelen te vragen om hulp en ze zijn direct bij je om je een healing te geven. Je kan een healing krijgen op diverse niveaus: fysieke, emotioneel en energetisch niveau. Healing op fysiek niveau vindt plaats door de Healing Angels.
Engelenhartje: engelentherapie en healing door Els Vanhollebeke.
Ben al zo een jaar of 20 met het spirituele bezig, heb een aangeboren gave in het aanvoelen van bepaalde situaties en mensen, heb verschillende workshops gevolgd, onder andere: intuïtie, chaos en verandering, kristallen, meditaties gevolgd en heb 10 tallen spirituele boeken gelezen.
Engelen healing helpt bij diverse lichamelijk en emotionele klachten.
Een variant op een Engelen healing is de Chakra healing. Tijdens deze healing werk ik samen met de engelen op de chakras in je energiesysteem. Deze vorm van Engelen healing maakt je chakras schoon en geeft je een krachtige oppepper zodat je je snel weer energiek voelt.
Engelenhealing Jessica de Bont.
Het is een meditatie / healing waarbij we een Engelenbol van Licht in je hart chakra gaan plaatsen. Waar deze blijft en iedere keer als je de bol nodig hebt, zal deze bol van licht reageren op jouw intentie iedereen die bij mij workshops heeft gevolgt, zal weten dat er natuurlijk weer voor iedereen een persoonlijke boodschap van de Engelen word gegeven.
Engelenhealing healing tussen hemel en aarde.
Home all Engelenhealing. Engelenhealing of IET staat voor Integrated Energy Therapy en is een krachtige methode om energieblokkades op te heffen, waarbij er gewerkt wordt met engelen. Deze engelen zijn Ariel, Raphael, Gabriel, Celestina, Faith, Cassiel, Daniel, Sarah en Michael.
Engelen Healing Totaal Balans.
Een Engelen Healing is heel goed te combineren met een Engelen Reading. Allereerst doen we dan een Engelen Reading om inzicht te krijgen, waardoor ook de blokkade duidelijker wordt. Daarna kunnen we deze met hulp van een Engelen Healing meteen aanpakken.
healinghilde Engelenhealing.
Een healing waarbij je wordt uitgenodigd om het contact en het Licht van de engelen te mogen ervaren. Zij geven je de ruimte om met licht, liefde en energie je pijnen en je blokkades op te ruimen en te verlichten.
Healing voor mens en dier Engelen healing The Horse Listener.
Search for: Search. Healing voor mens en dier Engelen healing. Integrated Energy Therapy is een krachtige healingtechniek, geïnspireerd door de Engelen van de Violette Straal, gegroeid vanuit de USA Center of Being geleid door Stevan Thayer. Met IET worden energie patronen uit het verleden, die je kunnen beperken, op een zachte en veilige manier verwijderd.

Contacteer ons