Zoeken naar engelen meditatie

 
engelen meditatie
Engelen Meditatie-Initiatie.
De Meditatie Initiatie We starten met een geleide meditatie: een helende reis met de Engelen, voor jezelf en de aarde, gevolgd door de Engelen-ceremonie. Dinsdag 20/02/2018 van 20 21.30 uur. Nadien is er mogelijkheid tot uitwisselen van ervaringen. Iedereen kan meedoen.
HELENDE ENGELEN MEDITATIES.
Door de uitnodiging te installeren bij de engelen nodigen we de aartsengel Raphaël en andere helende engelen uit. Vele mensen die deze meditaties eerder hebben ervaren rapporteren ervaring van diepe heling, overgave en een hogere eigenwaarde. Deze meditaties geven je het vertrouwen, de kracht en alle ondersteuning van het universum die je nodig hebt om je Goddelijke levensdoel te verwezenlijken. De Aartsengelen Michael, Raphael, Gabriel, Uriel, Zadkiel, Haniel, Ariel, Raziel, Metatron, Sandalphon, Chamuel, Jeremiel, Raguel, Azrael hebben elk specifiek een bijzondere eigenheid om je te helpen bij jouw Goddelijke levensdoel en jouw healing. De Aartsengel Michael is er heel nadrukkelijk om al jouw lage energieën te zuiveren. De toon van deze meditatie wordt gezet naar jouw intentie.
ENGELEN MEDITATIES.
Meditatie rond en met de engelen. De afstemming en meditaties zijn geïnspireerd op de engelen.; Deze kennismakingsavonden zijn toegankelijk voor iedereen die graag diepe heling wil ervaren via het vinden van vrede en onvoorwaardelijke liefde. Terug naar overzicht Artikel afdrukken.
Engelen Meditatie-initiatie Kapellen.
Geleide Engelen-meditatie: we maken een reis met de engelen aartsengelen voor de Aarde en voor jezelf. We sluiten de meditatie af met een engelen-ceremonie waarbij je een blessing ontvangt. Een diepgaande meditatie waarbij je je wensen, vragen, kan aanreiken voor zuivering, voeding, heling, en zo veel meer.
Engelen Meditatie: Knuffel van je beschermengel Mareiki.
Engelen Meditatie: Knuffel van je beschermengel. 11 september 2013 Marianne. Een prachtige geleide meditatie door Engelen coach Viktor. Een fijn mens en coach die me eens een boodschap doorgaf om zelf eigen boodschappen te schrijven. Bij deze meditatie metershoge kippenvel en veel liefde gevoeld.
Aartsengelen meditatie en visualisatie met de 7 aartsengelen Spiri-apps.
Je kunt dezelfde kaarsen de volgende keer weer gebruiken. Zeker als je gekleurde kaarsen gebruikt. Je kunt deze aartsengelen meditatie net zo vaak herhalen als jij wilt. Dit is wel een krachtig ritueel waarbij je dicht bij de engelen zelf komt.

Contacteer ons