Op zoek naar vraag het aan de engelen?

 
vraag het aan de engelen
Engelen aanroepen. Vraag ze om hulp! Juist nu! Laat liefde toe. Spiri-apps.
Maar wij moeten het vragen want ze mogen niet helpen zonder dat wij het vragen. In de huidige maatschappij hebben we het allemaal druk en hebben nauwelijks tijd voor onszelf. Zonder je bv aan het begin of einde van de dag eens af en vraag hulp aan de engelen.
Hoe te praten met je engelen.
Terwijl je deze eerste angst loslaat kan het zijn dat er meteen weer één naar voren komt, laat deze ook los, geef het gewoon aan de engelen en terwijl je zo stukje bij beetje angsten toegeeft en overhandigt kom je bij de echte kern van de vraag waar je Goddelijk advies over wilt hebben.
Nieuwetijdskind Magazine.
wandeling, of buiten in de natuur Het gaat erom dat je op een plek bent waar je de engelen. duidelijk kunt horen. Denk in stilte naar de engelen: Welke veranderingen willen jullie dat ik in mijn leven aan. Let op de gevoelens en gedachten die in reactie op deze vraag tot je komen.
Engelenorakel.nl Trek gratis een engelenkaart uit een van de engelen-orakeldecks.
De Boodschappen van de Engelen helpen je me de keuzes die je in het dagelijkse leven maakt. De engelen helpen je je levensopdracht te vinden en geven je antwoord op vele levensvragen. Ontspan je, adem diep en neem een vraag in gedachten.
10 tips om in contact te komen met de engelen De Aarde Engel BLOG.
De enige uitzondering hierop is als je voordat het je tijd is, in een levensbedreigende situatie terecht bent gekomen. Dan zullen engelen zonder vraag ingrijpen om je in veiligheid te brengen. In iedere andere situatie wacht de engel geduldig op jouw verzoek. Eindig je verzoek aan de engel met een vraagteken.
engelen-info.
Engelen lijken in dat opzicht een beetje op mannen. Hoe duidelijker de vraag, hoe duidelijker het antwoord. Ik praat tegen mijn engelen zoals ik tegen mijn beste vriendin praat. Ik leg mijn situatie uit en vraag hulp bij dat stuk waar ik zelf niet aan uit kan.
Nieuwetijdskind Magazine.
Ik vraag altijd de hulp van leraar-engelen bij al wat ik doe. Om eerlijk te zijn weet ik niet hoe ik door al mijn activiteiten zou raken zonder hun hulp. Ik hoop dat jullie allen deze kans om een leraar-engel te vragen zullen gebruiken. Zelfs als je voelt dat je het vandaag niet nodig hebt, vraag er nu om en dan zullen ze er zijn om je te ondersteunen wanneer je het ook nodig hebt. Ik zeg een gebed opdat iedereen die het moeilijk vindt om hulp te vragen, of het moeilijk vindt te erkennen dat ze soms een helpende hand kunnen gebruiken, of twijfelen aan het bestaan van engelen, alle weerstand zouden overwinnen en een leraar-engel uitnodigen in hun leven.
Engelen.
De engelen kunnen ons helpen op fysiekgeestelijkemotioneelfinancieel, en mentaal te helen.Ze staan ons bij op het gebied van werk, gezondheid, liefdesleven, familieaangelegenheden, gezinsleven en alles wat onze gemoedsrust ook maar van belang is.Dus of je nu jezelf wilt helenof, een dierbare of een clientals: je de hulp van de engelen inroept krijg je toegang tot een machtig kanaal van helende energie.Het kost heel weinig om je in verbinding te stellen met de engelenje, hebt enkel een rustig plekje nodig, binnen of buiten.En het allerbelangrijkste wat je nodig hebt zijn liefdevolle gedachten en daden.Vaak kun je de omringende energie voelen veranderen wanneer de verbinding voor het eerst wordt gemaakthet: kan heet of koud worden.Als ik een verbinding met de engelen maakt ervaar ik dat als een rilling die mijn hart beroerd.Sommige mensen wantrouwen hun ervaringen tijdens een meditatie of ontmoeting met hun beschermengelvaak, hebben ze het gevoel dat ze het zelf verzinnen.Maar als je leert vertrouwen op deze wondere wezens van Liefde en Licht dan gaat er een wereld voor je open waarin je op allerlei manieren verrast zal worden van hun aanwezigheid.

Contacteer ons