Resultaten voor engelen op aarde

 
engelen op aarde
Nieuwetijdskind Magazine.
Ben jij een Aard-Engel? In het prachtige boekje van Doreen Virtue, genaamd Realms of the Earth Angels in het Nederlands vertaald als Engelen op aarde legt ze e.e.a.uit over een speciale groep wezens die in deze tijd geïncarneerd zijn en die de mensheid en de planeet vooruithelpen.
Ben jij een menselijke engel? Vrouwenkrachtacademie.
Veel hooggevoelige mensen zijn menselijk engelen, zich niet altijd bewust. Op een gegeven moment komen ze andere mensen tegen in hun leven, die deze woorden uitspreken, dan is het nèt of ze zich dit ineens herinneren ze worden wakker en herinneren zich diep van binnen hun taak, hun doel hier op Aarde.
Engelen op aarde Standaard Boekhandel.
In Engelen op aard e geeft Doreen buitengewoon praktische inzichten en adviezen om de engel in jezelf te herkennen. Als je aanleg of talent hebt voor healing of voor het helpen van anderen, en je hebt jezelf reeds kunnen bevrijden, dan ben je wellicht een engel op aarde.
Menselijke engelen op aarde Spirit Spirit.
Hoewel hij of zij nu een menselijk lichaam bewoont, voelt een menselijke engel zich vaak niet thuis in zijn lichaam en niet thuis op aarde omdat hij reeds langere tijd in de geestelijke wereld heeft vertoefd. Toch heeft hij er bewust voor gekozen om nu op aarde te incarneren en een zielentaak te volbrengen.Veel menselijke engelen zijn hier nu als begeleiders, verzorgers, coaches of therapeuten met ervaring in genezing op allerlei gebieden.
bol.com Engelen Op Aarde, Doreen Virtue 9789022548110 Boeken.
In Engelen op aarde geeft Doreen buitengewoon praktische inzichten en adviezen om de engel in jezelf te herkennen. Als je aanleg of talent hebt voor healing of voor het helpen van anderen, en je hebt jezelf reeds kunnen bevrijden, dan ben je wellicht een engel op aarde.
Engelen op aarde. Paranormaal.
Engelen op aarde. Door Suzanne Grijpink op 5 december 2015 om 1020: in de categorie General. Op 24 januari kun in Lisse een workshop Engelen op Aarde volgen. Voel jij je anders dan anderen, alsof je op deze planeet bent afgezet en je afvraagt wanneer je weer wordt opgehaald?
Nieuwetijdskind Magazine.
Er zijn ook gewone engelen op aarde die vele mensen helpen en op die manier hun taak vervullen er zijn ook gevallen engelen op aarde die in dit leven de kans krijgen om hun vleugels weer terug te verdienen.Er zijn ook natuurwezens op aarde zoals elfjes enz die dus ook echt voor de natuur zorgen en die een engel hebben die hun ondersteunt.We vormen met zijn allen een sterke groep op aarde en doen meestal werk voor de aarde voor de mensen op deze aarde we hebben erg veel liefde te geven en begrijpen niks van de mensen die niet zo zijn als wij.Wij bekijken de wereld vanuit een punt van liefde en handelen daar ook naar.Er zijn natuurlijk ook andere wezens op aarde maar daarover een andere keer meer.
Nieuwetijdskind Magazine.
Bekijk het eerder verschenen boek: Engelen op aarde via Bol.com door op de link of het plaatje te klikken. klik op het plaatje voor meer info via Bol.com. Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend.

Contacteer ons