Zoeken naar Menen

 
Menen
Belfort en beiaard van Menen Wikipedia.
100 jaar later kwam er een nieuwe beiaard met 34 klokken maar die overleefde de Franse Revolutie niet. Na veel onderhandelen kreeg Menen uiteindelijk in 1802 een basklok maar het duurde nog tot 1962 vooraleer de huidige beiaard tot stand kwam.
Stadhuis van Menen Wikipedia.
De Franse koning Lodewijk XIV gaf toestemming om het schepenhuis te herstellen, maar enkele jaren later werd Menen betrokken in de Spaanse Successieoorlog. Na de Slag bij Ramillies stootte de Hertog van Marlborough door naar Menen, dat in 1706 belegerd werd.
Panden te koop in Menen ERA Belgium.
Ruime villa op 1750m in een rustige wijk. Ter Couter 10, 8930 Menen. ERA Comfort Garantie: basic. Mark as favorite. Handelspand met woonst te koop in Menen. Rijselstraat 51, 8930 Menen. Mark as favorite. Handelspand met woonst te koop in Menen.
Bezienswaardigheden Menen.
Het Menense stadhuis en belfort pronken eveneens in een nieuw kleedje. Overal in de stad vind je beeldhouwwerken terug. Menen treedt dan ook als beeldenstad op de voorgrond. Je kan ook genieten van de klassieke en frivole gevels in Menen.
Menen.
Bramier, ontdek de plannen! 09 / 12. Kerst in Lauwe. 22 / 12. Kerst in Menen. 17 / 01 02 / 05. Techniekacademie schrijf nu in. Stad Menen Grote Markt 1 8930 Menen info@menen.be 056 529 200 Alle rechten voorbehouden Gebruiksvoorwaarden en privacy.
Toerisme Menen.
Ontdek Menen op uw GSM. Gezinszoektocht De Leiedief. Gps-stadsspel De schat van de monnik. Grote Markt 1. 056 529 417. Javascript is required to view this map. Stad Menen Grote Markt 1 8930 Menen info@menen.be 056 529 200 Alle rechten voorbehouden Gebruiksvoorwaarden en privacy.
www.deSOM.be.
Bereken je route. Klik op een locatie naar keuze of zoek hier naar een andere locatie. Brugge De Panne Ieper Kortrijk Menen Oostende Koksijde Roeselare Tielt Waregem Regionale zetel. Info in andere talen. FAQ: Veelgestelde vragen. Sociaal Tolken en Vertalen.
Menen Wikipedia.
Binnen Menen zelf liggen in het centrum ook nog twee aparte wijken en parochies, namelijk De Barakken en Ons Dorp. Menen zelf bevindt zich grotendeels ten noorden van de Leie, Lauwe en Rekkem meer oostwaarts ten zuiden van die rivier.
Kaart Menen ViaMichelin.
Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Menen of bereken een route van of naar Menen, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Menen. De plattegrond Menen van ViaMichelin: raadpleeg de beroemde Michelin-kaarten die zijn gebaseerd op meer dan een eeuw ervaring.

Contacteer ons