Zoeken naar de engel

 
de engel
RESTAURANT DE ENGEL.
16th Apr 2014. Passie voor Ambacht. Er zijn nog altijd gepassioneerde vaklui die nog echt de tijd nemen voor hun ambacht. Een verademing in tijden van voedselschandalen. Passie voor ambacht, met slagerij Dierendonck en restaurant De Engel, donderdag 17 april, in Koppen!
De Engel, Zandhoven Tel: 034843. Restaurants goudengids.be.
Als wij hier tijdens het mossel-seizoen komen dineren, dan kies ik steevast voor de mosseltjes met look of mosseltjes de Engel met een pittig nasmaakje! Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be.
De Engel, Zandhoven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
op 98, km afstand. Super Ville de Jeux Speelvalt. op 982, km afstand. op 1055, km afstand. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van De Engel. Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen antwoorden.
De beste mosselen in regio Antwerpen kan je in Restaurant De Engel te zandhoven eten.
Vrijdag zaterdag 11.30u. Restaurant De Engel staat voor genieten in een eigentijds interieur met een stijlvol karakter. De beste mosselen in regio Antwerpen kan je in Restaurant De Engel te zandhoven eten. Bekijk onze menukaart die bestaat uit de lekkerste gerechten.
Contact De Engel.
De Engel Zandhoven Eten, Resto, Restaurant Goesting Antwerpen.
Goed geoliede machine. In mijn tocht langs gevestigde horeca-instituten arriveer ik in De Engel in Zandhoven. In het mosselseizoen is dit het epicentrum van de mosselconsumptie in de Noorderkempen. Maar ook na de klassieke aanvoerperiode staan hier mosselen uit andere gebieden op het menu.
De Engel, Ichtegem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van De Engel. Populaire keukens in Ichtegem. Café restaurants in Ichtegem. Frans restaurants in Ichtegem. Alle dingen om te doen in Ichtegem. Activiteiten in de omgeving van De Engel. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.
DE ENGEL Belgisch Restaurant Ichtegem 8480.
4.3 km van DE ENGEL. Grill, Belgische, Ribbetjes. 4.8 km van DE ENGEL. Belgische, Franse, Bistro. 5.0 km van DE ENGEL. HOF VAN ENGELAND. 5.5 km van DE ENGEL. Gastronomische, Modern, Fusion. 6.8 km van DE ENGEL. 7.6 km van DE ENGEL.

Contacteer ons