Op zoek naar de engel?

 
de engel
De Engel, Zandhoven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Activiteiten in de omgeving van De Engel. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. De Engel, Zandhoven.
Welkom bij Restaurant De Engel Zandhoven!
Welkom bij De Engel! Restaurant De Engel staat voor genieten in een eigentijds interieur met een stijlvol karakter. Bekijk onze menukaart die bestaat uit de lekkerste gerechten met vlees, vis, kreeft en seizoensgebonden suggesties maar onze specialiteit zijn MOSSELEN. Aantal personen verplicht.
De Engel, Ichtegem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van De Engel. Populaire keukens in Ichtegem. Café restaurants in Ichtegem. Frans restaurants in Ichtegem. Alle dingen om te doen in Ichtegem. Activiteiten in de omgeving van De Engel. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.
De Engel, Zandhoven Tel: 034843. Restaurants goudengids.be.
de specialiteit zijn mosseltjes. Als wij hier tijdens het mossel-seizoen komen dineren, dan kies ik steevast voor de mosseltjes met look of mosseltjes de Engel met een pittig nasmaakje! Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be.
RESTAURANT DE ENGEL.
16th Apr 2014. Passie voor Ambacht. Er zijn nog altijd gepassioneerde vaklui die nog echt de tijd nemen voor hun ambacht. Een verademing in tijden van voedselschandalen. Passie voor ambacht, met slagerij Dierendonck en restaurant De Engel, donderdag 17 april, in Koppen!
Sebastiaan neemt De Engel over Ichtegem Regio HLN.
De klanten tevreden stellen, dat telt" Leuk detail: Sebastiaan is de vierde generatie aan de slag in De Engel. De gebouwen dateren al van 1784, zo staat ook in de gevel. Overgrootmoeder" Julie Feys begon jaren geleden met een feestzaal.

Contacteer ons