Op zoek naar de engel?

 
de engel
De Engel Stad Deinze.
Alle zalen beschikken over een kleine keuken of kitchenette met basisuitrusting minstens koelkast en afwasbak en een beperkte hoeveelheid glazen, borden en bestek. Verenigingen uit Deinze kunnen extra glazen, borden en bestek ontlenen via de dienst cultuur en evenementen. Andere huurders moeten hier zelf voor zorgen. Alle informatie over de zaaluitrusting kan je verkrijgen via de zaalverantwoordelijke.
De Engel, Ichtegem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van De Engel. Populaire keukens in Ichtegem. Café restaurants in Ichtegem. Frans restaurants in Ichtegem. Alle dingen om te doen in Ichtegem. Activiteiten in de omgeving van De Engel. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.
Welkom bij Restaurant De Engel Zandhoven!
Restaurant De Engel staat voor genieten in een eigentijds interieur met een stijlvol karakter. Bekijk onze menukaart die bestaat uit de lekkerste gerechten met vlees, vis, kreeft en seizoensgebonden suggesties maar onze specialiteit zijn MOSSELEN. START MOSSELSEIZOEN OP WOENSDAG 4 JULI 2018.
De Engel, Zandhoven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Activiteiten in de omgeving van De Engel. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. De Engel, Zandhoven.
Cafe Den Engel.
RESTAURANT DE ENGEL.
16th Apr 2014. Passie voor Ambacht. Er zijn nog altijd gepassioneerde vaklui die nog echt de tijd nemen voor hun ambacht. Een verademing in tijden van voedselschandalen. Passie voor ambacht, met slagerij Dierendonck en restaurant De Engel, donderdag 17 april, in Koppen!
De Engel, Zandhoven Tel: 034843. Restaurants goudengids.be.
de specialiteit zijn mosseltjes. Als wij hier tijdens het mossel-seizoen komen dineren, dan kies ik steevast voor de mosseltjes met look of mosseltjes de Engel met een pittig nasmaakje! Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be.

Contacteer ons