Zoeken naar engel boek

 
engel boek
Engel Standaard Boekhandel.
Nu reserveren, straks afhalen. Isa Hoes schreef Engel samen met haar dochter Vlinder 10. Het boek gaat over Engel, een heel bijzonder meisje dat een speciale gave heeft: ze kan wensen in vervulling laten gaan. Maar niet alle wensen: alleen die van goede mensen.
Engel: een meisje dat kan wensen wat ze wil recensie.
Hoewel ik niet tot de doelgroep behoor, heb ik het boek met veel plezier gelezen. Engel is een kinderboek waar humor en spanning hand in hand gaan. Want stel je toch eens voor dat je alles kan wensen wat je wil.
Footer.
Recensie: Engel Chicklit.
Engel heeft een goede band met haar ouders en durft ze altijd alles te vertellen, behalve haar grote geheim. Je merkt duidelijk dat de gedachten in het boek door kind zijn geschreven en dat zal andere kinderen ook zeker aanspreken aan de schrijfstijl.
bol.com Engel, Isa Hoes 9789020674446 Boeken.
Lees hier het interview met Isa Hoes. Isa Hoes schreef Engel samen met haar dochter Vlinder 10. Het boek gaat over Engel, een heel bijzonder meisje dat een speciale gave heeft: ze kan wensen in vervulling laten gaan. Maar niet alle wensen: alleen die van goede mensen.
Engel. Spannende avonturen van een Zeer Bijzonder Meisje.
AUTEUR Isa Hoes Vlinder Kamerling ILLUSTRATOR Mariƫllla van de Beek ISBN 9789020674446 LEEFTIJD 9 jaar en ouder. Leesfeest.nl schreef deze recensie over Engel. Engel is een heel fantasievol, vrolijk en spannend boek. Sommige dingen lijken te raar om waar te zijn, maar in dit boek kan het niet gek genoeg.
De engel Yannick pluizer.
FICTIE, 120 p., Vind dit boek in je bibliotheek! De engel Yannick. Do van Ranst auteur. Het verhaal, geschreven in de ik-persoon, begint met een cursief gedrukt stukje. Hierin wordt naar het verleden verwezen toen een jongetje niet durfde te zwemmen omdat het bang was van het water.
Isa Hoes Vlinder Kamerling Engel Ik vind lezen leuk.
Wil je nog iets anders vertellen over het boek? Een leuk boek dat een aanrader is om te lezen. Soms spannend maar ook was ik benieuwd hoe Engel ermee om zou gaan nu ze alles kon wensen wat ze wilde.
Engel van Isa HoesVlinder Kamerling Boek en recensies Hebban.nl.
Isa Hoes schreef Engel samen met haar dochter Vlinder 10. Het boek gaat over Engel, een heel bijzonder meisje dat een speciale gave heeft: ze kan wensen in vervulling laten gaan. Maar niet alle wensen: alleen die van goede mensen.

Contacteer ons