Zoeken naar engel boek

 
engel boek
Isa Hoes Vlinder Kamerling Engel Ik vind lezen leuk.
Een leuk boek dat een aanrader is om te lezen. Soms spannend maar ook was ik benieuwd hoe Engel ermee om zou gaan nu ze alles kon wensen wat ze wilde. Is het boek moeilijk of gemakkelijk te lezen? Zitten er moeilijke woorden in het boek?
Engel: een meisje dat kan wensen wat ze wil recensie.
Hoewel ik niet tot de doelgroep behoor, heb ik het boek met veel plezier gelezen. Engel is een kinderboek waar humor en spanning hand in hand gaan. Want stel je toch eens voor dat je alles kan wensen wat je wil.
De ijzeren engel paperback Cassandra Clare, Boek Alle boeken bij Fnac.
Reviews van klanten De ijzeren engel. Laat ons je mening weten Je review is geregistreerd. Tevreden of terugbetaald. Afhalen in de winkel. De Fnac-kaart: bespaar het hele jaar door en zoveel je maar wil.; Klantendienst Fnac voor al je vragen.
Footer.
bol.com Engel, Isa Hoes 9789020674446 Boeken.
Lees hier het interview met Isa Hoes. Isa Hoes schreef Engel samen met haar dochter Vlinder 10. Het boek gaat over Engel, een heel bijzonder meisje dat een speciale gave heeft: ze kan wensen in vervulling laten gaan. Maar niet alle wensen: alleen die van goede mensen.
Engel. Spannende avonturen van een Zeer Bijzonder Meisje.
AUTEUR Isa Hoes Vlinder Kamerling ILLUSTRATOR Mariƫllla van de Beek ISBN 9789020674446 LEEFTIJD 9 jaar en ouder. Leesfeest.nl schreef deze recensie over Engel. Engel is een heel fantasievol, vrolijk en spannend boek. Sommige dingen lijken te raar om waar te zijn, maar in dit boek kan het niet gek genoeg.
De engel die niet kon vliegen pluizer.
Ook mooi hoe Rafael met het geld dat hij met een bingospelletje wint een witte doodskist voor zijn broertje koopt. De drie jongens hebben allen engelennamen. Ook de coverfoto intrigerend insinueert een jongen engel met vleugels. Daardoor heeft het boek een toch wel sarcastische titel.
Recensie: Engel Chicklit.
Engel heeft een goede band met haar ouders en durft ze altijd alles te vertellen, behalve haar grote geheim. Je merkt duidelijk dat de gedachten in het boek door kind zijn geschreven en dat zal andere kinderen ook zeker aanspreken aan de schrijfstijl.
Dood de engel Standaard Boekhandel.
Na Dood de Vader, dat overal met vijf sterren is ontvangen, is Dood de Engel de overtreffende trap in intelligente spanning. Het boek dat je aan je winkelmandje toevoegt, is een e-book. Na aankoop verschijnt het e-book onmiddellijk in Mijn e-bibliotheek en ontvang je een e-mail met een link om het e-book te downloaden.

Contacteer ons