Meer resultaten voor huisvest

 
huisvest
Huisvesting Wikipedia.
Een gemeente of groep van gemeenten kan een huisvestingsverordening 1 invoeren, en onder meer daarin woonruimte aanwijzen die niet voor bewoning in gebruik mag worden genomen of gegeven, indien voor het in gebruik nemen daarvan geen huisvestingsvergunning woonvergunning is verleend.
huisvest Traduction française Linguee.
verzoekt evenwel de Raad en de Commissie om erop aan te dringen dat het land dat het secretar ia a t huisvest v o ll edig tegemoet komt aan de normen van Barcelona op het gebied van democratie en mensenrechten.
huisvesten Vervoeging van het werkwoord huisvesten in het Nederlands.
Toekomende tijd I. ik zal huisvesten. jij zult huisvesten. hij/zij/het zal huisvesten. wij zullen huisvesten. jullie zullen huisvesten. zij zullen huisvesten. Toekomende tijd II. ik zal gehuisvest hebben. jij zult gehuisvest hebben. hij/zij/het zal gehuisvest hebben. wij zullen gehuisvest hebben.
Huisvesten 3 definities Encyclo.
onderdak geven vb: deze boer heeft in de oorlog verschillende joden gehuisvest. er je woning hebben vb: zij is gehuisvest in een kraakpand Synoniemen: wonen huizen. een vaste plaats geven of hebben vb: ons kantoor is gehuisvest in het centrum Synoniem: vestigen.
Synoniemen van huisvesten; ander woord voor huisvesten synoniemen.net.
Synoniemen.net gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën cookies, onder andere om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Dat houdt in dat synoniemen.net het gedrag van bezoekers vastlegt, analyseert en deelt en zo de website beter afstemt op de interesses van de bezoeker.
huisvest Traduction en français exemples néerlandais Reverso Context.
Colombia huisvest 80% van de gevangengenomen gijzelaars wereldwijd: dit zijn meer dan 3000 mensen. 80% des personnes détenus en otage dans le monde le sont en Colombie, soit plus de trois mille kidnappés." We kregen een tip dat u illegalen huisvest.
huisvesten/vervoeging WikiWoordenboek.
In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 20 jun 2017 om 0303. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
huisvest Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Voorbeeldzinnen voor huisvest" in het Engels. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Bab.la is niet verantwoordelijk voor deze inhoud. Lees hier meer. Dutch Een geheim onderzoeksgebouw. eigendom van de Umbrella Onderneming. de Hive huisvest 500 technici onderzoekers en andere stafleden.

Contacteer ons